Ydelser

Hvad tilbyder vi?

Vi elsker apps! Vi elsker innovative, digitale løsninger og så elsker vi nye forretningsmodeller og koncepter. Vores passion og viden omkring disse områder, bruger vi i en aktiv sparring med vores kunder, når vi skal give et bud på, hvordan netop deres respektive koncept bliver til en succes.

Vores knowhow indenfor især retail gør os til en kompetent sparringspartner, når der skal snakkes mobil strategi. 

Løsninger til små og mellemstore forretninger og brands

Vi har lavet en række skræddersyede branche-apps, der understøtter og og bidrager med værdi til især små -og mellemstore forretninger, hvor der ofte er et begrænset budget og tiden og ressourcerne ikke er til et 6 mdr. projekt.

Vores markedsledende brancheløsninger indenholder en lang række værdifulde moduler, der alle kan tilpasses og skræddersyes til den enkelte forretning. 

En brancheløsning kan ofte leveres på 2-3 uger. Du kan læse meget mere om vores brancheløsninger via linket herunder.

hvad-tilbyder-vi.png
specialudvikling.jpg

Specialudvikling

Hos Apps4all arbejder vi ofte med specialudvikling af apps eller digitale projekter, der skræddersyes fra bunden til det enkelte koncept. Ofte indebærer det opbygning af både backend - eller motoren, som vi kalder det i daglig tale, samt valg af platforme og teknologier. Alt sammen beror på en individuel vurdering, der tager udgangspunkt i en grundig analyse og strategiske overvejelser.

I vores proces arbejder vi agilt og iterativt med korte sprints, der gør processen fleksibel og giver mulighed for, nye ideer der opstår undervejs, kan indarbejdes i projektet. Du får en solid køreplan for dit projekt, hvor alle facetter bliver analyseret, gennemarbejdet og testet for, at sikre det bedst mulige slutresultat.

Processen

processen-mobil.svg
rådgivning.png

Digital Strategi

Vi har stor erfaring i, at hjælpe virksomheder og brands med udformningen af en egentlig digital strategi. Det kan være i forbindelse med udvikling af en app, website, kundeklub, in-store eller en kombination af teknologierne. 

Konceptudvikling og sparring til startups

Har du en idé til et koncept eller en app? Så deltager vi meget gerne med sparring og konceptudvikling på dit projekt. Vi møder årligt hundredevis af projekter og iværksættere som vi hjælper i processen med, at realisere deres ide eller koncept.

Det kan omfatte alt fra kommerciel sparring på forretningsmodel og markedsvurdering og over til valg af de rigtige teknologier.

Derpå ender vi ud med, at udvikle 30-40 nye apps og digitale koncepter om året, til både store og små virksomheder.

Vi tager også gerne en uforpligtende snak med dig - udfyld blot formularen herunder, så ringer vi dig op.

8000bluemonday.png

8000BlueMonday i Aarhus:

"Apps4all har udvist meget stort engagement og en høj grad af nærvær og servicemindedhed. For os er app’en et nyt værktøj, som vi ikke har arbejdet med tidligere i forhold til konfirmanderne. Vi har derfor haft et stort behov for sparring og assistance gennem hele processen i forhold til målgruppen og dennes ageren på mobile enheder. Det har apps4all i særklasse leveret. Vi har fået en sjældent set og fantastisk god service, der ligger klart over det forventelige."

-Mikael Grand, projektleder på 8000BlueMonday

maja_v.png

Maja V:

” Vi har haft et super samarbejde. Jeg følte, at de lyttede til mig og forstod mine behov. Og efter vores samtale fik jeg meget hurtigt leveret min app, som er supernem at håndtere. Og har jeg brug for support, får jeg også den hurtigt og nemt hos Apps4all, som jeg kun kan anbefale, hvis man skal have lavet en app.”

-Maja Vinther, indehaver af Maja V

citypizzathisted.png

City Pizza i Thisted:

"Apps4All har været særrdeles imødekommende. De har stået til tjeneste, hver gang vi har
ringet, og vi har fået alle vores ønsker indfriet. Resultatet er en app, som både vores kunder er
meget begejstrede for."

-Ali, indehaver hos City Pizza

nuuktaxiikon_png.png

Nuuk Taxi:

"Apps4All har med succes udviklet en app, der imødekommer alle vores specifikke behov.
Vi havde brug for en app, der både kan kommunikere på grønlandsk, dansk og engelsk, og som samtidig kan håndtere en lang række specifikationer og specialbestillinger.

Processen er forløbet helt gnidningsfrit, på trods af den geografiske afstand."

-Janus Eigaard, Direktør i Nuuk Taxi

App-icon_limfjords.png

Limfjords Camping:

”App'en er et fantastisk redskab til at komme i tæt kontakt med vores gæster. Fordelen er blandt andet, at nu er det både børn og voksne, som vi er i dialog med - gratis, hvor det før var dyre SMS'er.

Apps4all har været utrolig hjælpsomme. Meget nemme at få fat på og altid klar til at svare på spørgsmål eller hjælpe med noget. Servicen har været helt i top, så dem kan jeg kun anbefale.”

-Maj-Britt Vestergaard, indehaver af Limfjords Camping og Vandland.

Skal vi kontakte dig?

Har du en unik idé til en app eller et forretningskoncept, som du mangler sparring på - så lad os ringe dig op, og tage en uforpligtende snak.