bones_nuuk_case.jpg

Bones Nuuk

Bones i Nuuk havde et ønske om, at nå de mobile brugere i Nuuk, hvor brugen af mobil langt overstiger brugen af PC. App’en giver mulighed for bestilling af take away og bestilling af bord, kampagner, tilbud og push beskeder - og er bygget op vores unikke CMS platform.

Læs mere
AndroidFeatureGraphic_INSU.png

INSU Sushi

Odenses bedste sushi bar har fået udviklet en app, med tilknyttet take away bestilling, der kører både via app og web. App'en inkluderer desuden en unik kundeklub, hvor kunderne kan optjene point via køb.

Læs mere
city_kiskep_mod2.jpg

City Pizza

City Pizza i Thisted havde brug for en take away løsning, der var nem, brugervenlig og tilgængelig på både web og app. Et vigtig parameter var, at de kunne beholde 100% af deres omsætning, hvorfor en løsning på de store bestillingsplatforme var udelukket.

Læs mere
delons.jpg

Delons Pizza

Delons Pizza i Horsens er altid gået foran, og har aldrig gjort som alle andre. Så da de skulle vælge bestillingsplatform, faldt valget på en app/web løsning, som vi har hjulpet dem med.

Læs mere
rusk2.jpg

Restaurant Rusk

Restaurant Rusk serverer gourmet på Jysk, og nu giver en ny app også gæsterne let vej til bl.a. bordbestilling.

Læs mere
classicindian.jpg

Classic Indian

Til Classic Indian i Odense, har valgt vores take away løsning, der er baseret på både app og web.

Læs mere
superdaek.jpg

Super Dæk Service

Super Dæk Service har fået udviklet Breakdown service app'en, hvor man som erhvervs-kunde, enkelt og let navigeret til det nærmeste SDS værksted, eller tilkalde on-site hjælp ved eks. punktering, eller andre udfordringer på de danske veje.

Læs mere
app_greenius.jpg

Greenius

Greenius ApS leverer i dag friske råvarer til nogle af landets bedste restauranter, storkøkkener, kantiner og cafeer. Vi har hjulpet dem med, at udvikle en bestillings-app, der gør det nemt for både kunder og interne sælgere, at bestille varer fra sortimentet.

Læs mere
vt9e9qrubfk2pjit0ehx0a.jpg

STARK

STARK har fået udviklet dette unikke værktøj, der gør det nemt for både sælgere og erhvervskunder i STARK, at bestille materialer. App'en indeholder et komplet varekatalog, der kan fremsøge på både varenummer, tekst og scan af stregkode på varen. Der er mulighed for, at angive leveringstidspunkt og sted, så der kan stå en container m. materialer klar på byggepladsen, når håndværkerne rykker ind.

Læs mere
8000bluemonday.jpg

8000BlueMonday

8000BlueMonday-gruppen har fået lavet en app, der understøtter byens Blå Mandags-kort. App’en gør det nemt og enkelt for såvel konfirmander og forældre at orientere sig om de mange tilbud og muligheder, Aarhus byder på, i forbindelse med Blå Mandag.

Læs mere
kiskep_future_greenland_mod2.jpg

Future Greenland 2017

Future Greenland 2017 er den 5. konference, som Grønlands Erhverv arrangerer for erhvervsfolk og beslutningstagere. Her mødes ca. 400 konferencedeltagere fra Grønland, Island, Canada og Danmark til oplæg & debat, workshops & networking.

Læs mere
broendby-if.jpg

Brøndby IF

Danmarksmestrene i kvindefodbold fra Brøndby, arbejder hårdt på at gøre kvindefodbolden i Danmark, kommercielt interessant for sponsorer og publikum. Til det formål har vi hjulpet dem med en app, der kan højne interaktionen med publikum og fans, samt øge eksponeringen for sponsorerne.

Læs mere
moller_kiskep_mod2.jpg

Møller Madsen Race Club

MøllerMadsen Race Club er et unikt erhvervsnetværk, hvor omdrejningspunktet er at give medlemmerne gode oplevelser. Tid er en dyrebar ressource for mange mennesker, så derfor skal medlemmer have noget med fra alle netværksmøde. Vi har udviklet en app, der udover sponsoreksponering, giver medlemmerne af Race Club et værktøj i hånden, hvor man let kan networke, bytte leads, lave tilbud til de øvrige medlemmer og selvfølgelig følge med i Nicolajs verden og resultater.

Læs mere
odense_kiskep_mod2.jpg

Odense Håndbold

En af de bedste klubber i kvindernes håndboldliga, Odense Håndbold, vil være førende både på, og udenfor banen. Derfor har vi i samarbejde udviklet en app, med livescore, resultatoversigt og øget eksponering for sponsorer og fans.

Læs mere
riwal.jpg

Riwal Platform Cycling Team

PACE er navnet på det unikke sponsornetværk, der ligger bag cykelholdet RIWAL PLATFORM CYCLING TEAM. Navnet er valgt med omhu - taget fra cykelsporten - og det symboliserer, at vi ved at hjælpe hinanden fremad kan opnå større resultater, end vi ville kunne præstere på egen hånd. Vi har hjulpet cykelholdet fra Fyn, med en unik netværksapp, der gør det nemt at følge med i holdets resultat og networke.

Læs mere
voh_intranet_kiskep_mod2.jpg

Vesti-Olsen & Hansen Intranet

Vesti-Olsen & Hansen havde brug for et værktøj, til intern kommunikation mellem deres 65 medarbejdere, som alle befinder sig på forskellige lokationer. Et tungt intranet var udelukket, så løsningen faldt på en intranet-app, hvor nyheder, informationer og kalender er lige ved hånden.

Læs mere
campone_kiskep_mod2.jpg

CampOne

CampOne er en sammenslutning af 3 campingpladser drevet og ejet af familien Blaabjerg. Det er pladserne, Assens Strand, Bøjden Strand og Grenen Strand. Pladserne er beliggende henholdsvis på Syd- & Vestfyn samt Skagen i Nordjylland. Vi har sammen med CampOne udviklet en app, der giver helt nye muligheder for interaktion med gæsterne på pladserne.

Læs mere
nuuktaxi2.jpg

Nuuk Taxi

I samarbejde med Nuuk Taxi, har vi udviklet denne app, der gør det let og enkelt at bestille en taxa i Nuuk, hvor adressen blot kan vælges på et kort over Nuuk. Bestilling ryger direkte via centralen ud til første ledige taxa, og derved spares tid og man undgår fejlbestillinger.

Læs mere
katuaq_kiskep_mod2.jpg

Katuaq

Katuaq er hele Grønlands Kulturhus, der blev indviet og taget i brug den 15. februar 1997, og som har hjemsted i Nuuk. Katuaq er et hus med magi og en arkitektur inspireret af det bølgende nordlys, isbjerge og lysets spil i sne og is. Arkitekten bag husets flotte udformning er Schmidt, Hammer og Lassen fra Århus, DK. Huset rummer både møde -og konferencefaciliteter, biograf og cafe Vi har udviklet en en dobbeltsproget app, hvor der både kan bestilles billet til bio og arrangementer, findes info om caféen og meget andet.

Læs mere
majaV2.jpg

Maja V

Maja V er en moderne og luksuriøs salon, der er centralt placeret på gågaden i Skive. Vi er et nytænkende ungt team, som ved alt om, hvad der rører sig i modeverdenen. Maja har valgt vores frisør-app, der giver mulighed for at integrere Tidtildig.nu tidsbestilling

Læs mere
brinks4.jpg

Brink's

Hos Brink's i hjertet af Holstebro er moden i højsædet og kunden i centrum. Der arbejdes på et højt, internationalt niveau. Derfor var det også naturligt, at salonen skulle have sin egen app, så kunderne let kunne bestille tid. Brink's har valgt en løsning der er baseret på vores branche-apps til frisører, hvor der er integration til tidsbestilling via Admind.

Læs mere
app_maxizoo.jpg

Maxi Zoo

Vi har hjulpet Maxi Zoo med en ny app, samt en interaktiv tilbudsavis, der præsenteres på en iPad i butikkerne.

Læs mere
8000bluemonday.png

8000BlueMonday i Aarhus:

"Apps4all har udvist meget stort engagement og en høj grad af nærvær og servicemindedhed. For os er app’en et nyt værktøj, som vi ikke har arbejdet med tidligere i forhold til konfirmanderne. Vi har derfor haft et stort behov for sparring og assistance gennem hele processen i forhold til målgruppen og dennes ageren på mobile enheder. Det har apps4all i særklasse leveret. Vi har fået en sjældent set og fantastisk god service, der ligger klart over det forventelige."

-Mikael Grand, projektleder på 8000BlueMonday

maja_v.png

Maja V:

” Vi har haft et super samarbejde. Jeg følte, at de lyttede til mig og forstod mine behov. Og efter vores samtale fik jeg meget hurtigt leveret min app, som er supernem at håndtere. Og har jeg brug for support, får jeg også den hurtigt og nemt hos Apps4all, som jeg kun kan anbefale, hvis man skal have lavet en app.”

-Maja Vinther, indehaver af Maja V

citypizzathisted.png

City Pizza i Thisted:

"Apps4All har været særrdeles imødekommende. De har stået til tjeneste, hver gang vi har
ringet, og vi har fået alle vores ønsker indfriet. Resultatet er en app, som både vores kunder er
meget begejstrede for."

-Ali, indehaver hos City Pizza

nuuktaxiikon_png.png

Nuuk Taxi:

"Apps4All har med succes udviklet en app, der imødekommer alle vores specifikke behov.
Vi havde brug for en app, der både kan kommunikere på grønlandsk, dansk og engelsk, og som samtidig kan håndtere en lang række specifikationer og specialbestillinger.

Processen er forløbet helt gnidningsfrit, på trods af den geografiske afstand."

-Janus Eigaard, Direktør i Nuuk Taxi

App-icon_limfjords.png

Limfjords Camping:

”App'en er et fantastisk redskab til at komme i tæt kontakt med vores gæster. Fordelen er blandt andet, at nu er det både børn og voksne, som vi er i dialog med - gratis, hvor det før var dyre SMS'er.

Apps4all har været utrolig hjælpsomme. Meget nemme at få fat på og altid klar til at svare på spørgsmål eller hjælpe med noget. Servicen har været helt i top, så dem kan jeg kun anbefale.”

-Maj-Britt Vestergaard, indehaver af Limfjords Camping og Vandland.

Skal vi kontakte dig?

Har du en unik idé til en app eller et forretningskoncept, som du mangler sparring på - så lad os ringe dig op, og tage en uforpligtende snak.