Brancheløsning - Sport

sko.jpg

Gør dit brand mere kommercielt og øg interaktionen med fans og sponsorer

Med vores brancheløsning til sports-klubber og koncept, kan du gøre klubbens brand mere kommercielt, skabe en større eksponering for dine sponsorer, og interagere bedre med fans og publikum, før, under og efter kampene.

70% af klubbens fans forestrækker, at interagere med klubben via deres smartphone, hvor især nyheder om klubben, optakt til den kommende kamp - og ikke mindst livescore ligger højt på listen over services som benyttes ofte af fans. Vores brancheløsning er skræddersyet til, at give klubben et værktøj, der skaber større eksponering for sponsorer og samtidig gør det både lettere og mere effektivt, at interagere med fans og publikum.

FANVÆG FANVÆG
KALENDER M. SPILLEDATOER KALENDER M. SPILLEDATOER
PROFIL PROFIL
LIVESCORE LIVESCORE
NETVÆRKS-MODUL NETVÆRKS-MODUL
PUSH BESKEDER PUSH BESKEDER
SPONSOREKSPONERING SPONSOREKSPONERING
SOCIALE MEDIER SOCIALE MEDIER
NYHEDER NYHEDER
sport1.png

Skab unik interaktion med fans og publikum, før, under og efter kampene. Både klub og fans kan poste, "like" og kommentere indlæg på fan-væggen.

Ved hjælp af vore dynamiske CMS, er det muligt at integrere forskellige livescore systemer i app'en. Det giver fans en unik mulighed for, at følge med i kampene via app'en, hvis ikke man har mulighed for at overvære den selv.

sport3.png
sport2.png

Til klubbens erhvervsnetværk har vi modulet, der gør det endnu nemmere, at få mere værdi ud af netværket. Her kan organiseres kontaktinfo på medlemmerne, datoer for netværksmøderne og unikke tilbud, leads og meget andet.

Intuitivt CMS

Alle vores branche-apps bygges og håndteres af vores intuitive CMS. Det betyder, at du selv kan opdatere, redigere og opdatere din app med nyt indhold. Så snart du er færdig med, at redigere indholdet skubbes det ud til brugerne.

I CMS’et ligger der også et omfattende interaktionsmodul, hvor du bl.a. kan sende push-beskeder til dine kunder, lave en kundeklub eller oprette specielle tilbud, og på den måde øge både antallet af brugere, samt større kundeloyalitet.

Antallet af brugere, brugsmønstre og aktivitet på app’en bliver opsamlet og tracket via statistikmodulet, så du altid har et overblik over, hvor mange der aktivt bruger din app og ikke mindst, hvordan den bliver brugt.

Du får således 100% kontrol over din app, hvor alt er dynamisk og kan opdateres direkte fra CMS’et.

Alt er opbygget med udgangspunkt i, at skabe et system så simpelt og intuitivt, at manualer og instruktions-videoer bliver overflødige. Når din app er færdigudviklet, gennemgår vi systemet med dig, hvilket tager ca. 20 minutter. Herefter er du klar til, at stå på egne ben.

macbook-air.png