Brancheløsning - Frisør

test frisør.jpg

Nemmere booking, bedre marketing og mere loyale kunder.

Vi har udviklet en helt specifik brancheløsning til saloner, der indeholder de værktøjer, som du skal bruge for, at kunne tilbyde tidsbestilling, skabe større kundeloyalitet og kommunikere direkte til dine kunder via push-beskeder.

Det betyder blandt andet, at hvis du får en aflysning, så kan du hurtigt, nemt og gratis smide budskabet ud til dine kunder, så tiden kan blive genbooket af en anden - tid er penge, især i frisør-brancen, det ved vi alt om. Derfor har vi skræddersyet løsningen her med de værktøjer du har brug for for, at få det optimale ud af tiden, dit personale og dine kunder.

Vidste du, at 70% af dine kunder forestrækker, at interagere med din salon via deres smartphone, hvor især tidsbestilling ligger højt på listen over services som benyttes af kunder? Det er endda påvist, at over 60% af kunderne fravælger en frisør der ikke har online tidsbestilling.          

PROFIL PROFIL
DEALS DEALS
KUNDEKLUB KUNDEKLUB
TIDSBESTILLING TIDSBESTILLING
PRISER OG BEHANDLINGER PRISER OG BEHANDLINGER
PUSH BESKEDER PUSH BESKEDER
GALLERI GALLERI
frisoer1.png

Lad dine kunder booke tid, direkte i app'en. Vi har integration til både Tidtildig.nu og Admind, så bruger du et af disse 2, går bestillingerne direkte ind i dit booking-system.

Med vores Deals-modul, kan du tilbyde dine kunder unikke tilbud gennem app'en. Det kan være nye produkter, restlager eller lign. som du gerne vil give ekstra opmærksomhed.

frisoer2.png
frisoer3.png

Drop det gamle stempelkort, og giv dine kunder en rigtig kundeklub i stedet, hvor der kan samles point v. køb og check-in på Facebook. Pointene kan omsættes til udvalgte produkter. 

Du får en uvurderlig markedsføring fra dine kunder, og kundeloyaliteten øges betydeligt.

Intuitivt CMS

Alle vores branche-apps bygges og håndteres af vores intuitive CMS. Det betyder, at du selv kan opdatere, redigere og opdatere din app med nyt indhold. Så snart du er færdig med, at redigere indholdet skubbes det ud til brugerne.

I CMS’et ligger der også et omfattende interaktionsmodul, hvor du bl.a. kan sende push-beskeder til dine kunder, lave en kundeklub eller oprette specielle tilbud, og på den måde øge både antallet af brugere, samt større kundeloyalitet.

Antallet af brugere, brugsmønstre og aktivitet på app’en bliver opsamlet og tracket via statistikmodulet, så du altid har et overblik over, hvor mange der aktivt bruger din app og ikke mindst, hvordan den bliver brugt.

Du får således 100% kontrol over din app, hvor alt er dynamisk og kan opdateres direkte fra CMS’et.

Alt er opbygget med udgangspunkt i, at skabe et system så simpelt og intuitivt, at manualer og instruktions-videoer bliver overflødige. Når din app er færdigudviklet, gennemgår vi systemet med dig, hvilket tager ca. 20 minutter. Herefter er du klar til, at stå på egne ben.

macbook-air.png