Brancheløsning - Detail

shutterstock_304856081.jpg

Det vigtigste salgsværktøj for din forretning, ligger i lommen på dine kunder!

Vores brancheløsning til Detail, giver detailbutikker en mobile platform, der afløser de traditionelle medier. En mobil app, som er målrettet mod, at skaffe større omsætning, og forbedre kundeloyaliteten. Vi tager udgangspunkt i virkemidler, som eks. pointbaserede loyalitetsprogrammer, unikke rabatkuponer osv. Som alle har bevist deres værd, som købmandens værktøjer i årevis – nu er de klar til den mobile revolution, og på den platform, som alle kunder render rundt med i lommen.

Det supplerer vi med en mobil shop, så din butik altid er tilgængelig for kunderne, når købsbehovet opstår.

DEALS DEALS
KUNDEKLUB M. POINT KUNDEKLUB M. POINT
INTEGRERET MOBIL-SHOP INTEGRERET MOBIL-SHOP
MOBIL TILBUDSAVIS MOBIL TILBUDSAVIS
MULIGHED FOR FLERE LOKATIONER MULIGHED FOR FLERE LOKATIONER
PUSH BESKEDER PUSH BESKEDER
SOCIALE MEDIER SOCIALE MEDIER
NYHEDER NYHEDER
detail1.png

Skab unik interaktion med fans og publikum, før, under og efter kampene. Både klub og fans kan poste, "like" og kommentere indlæg på fan-væggen.

Ved hjælp af vore dynamiske CMS, er det muligt at integrere forskellige livescore systemer i app'en. Det giver fans en unik mulighed for, at følge med i kampene via app'en, hvis ikke man har mulighed for at overvære den selv.

detail2.png
detail3.png

Til klubbens erhvervsnetværk har vi modulet, der gør det endnu nemmere, at få mere værdi ud af netværket. Her kan organiseres kontaktinfo på medlemmerne, datoer for netværksmøderne og unikke tilbud, leads og meget andet.

Intuitivt CMS

Alle vores branche-apps bygges og håndteres af vores intuitive CMS. Det betyder, at du selv kan opdatere, redigere og opdatere din app med nyt indhold. Så snart du er færdig med, at redigere indholdet skubbes det ud til brugerne.

I CMS’et ligger der også et omfattende interaktionsmodul, hvor du bl.a. kan sende push-beskeder til dine kunder, lave en kundeklub eller oprette specielle tilbud, og på den måde øge både antallet af brugere, samt større kundeloyalitet.

Antallet af brugere, brugsmønstre og aktivitet på app’en bliver opsamlet og tracket via statistikmodulet, så du altid har et overblik over, hvor mange der aktivt bruger din app og ikke mindst, hvordan den bliver brugt.

Du får således 100% kontrol over din app, hvor alt er dynamisk og kan opdateres direkte fra CMS’et.

Alt er opbygget med udgangspunkt i, at skabe et system så simpelt og intuitivt, at manualer og instruktions-videoer bliver overflødige. Når din app er færdigudviklet, gennemgår vi systemet med dig, hvilket tager ca. 20 minutter. Herefter er du klar til, at stå på egne ben.

macbook-air.png