Brancheløsning - B2B

stark_mobile.jpg

Giv dine sælgere og kunder værktøjet de mangler - spar tid og øg omsætningen

Vores B2B brancheløsning er et rent plug & play-produkt till B2B virksomheder, der har sælgere på landevejen og gerne vil udskifte det gammeldags katalog, med en langt mere tidsbesparende løsning.
B2B app'en giver desuden, kunderne mulighed for nemt at lave en bestilling selv - enten via varenummer, produktnavn, eller blot ved at scanne stregkoden på varen.
Løsningen kører som standard med vare og kundeimport fra Excel, men kan integreres direkte i et økonomisystem.

 

BRUGERMODUL - OPRET SÆLGERE OG KUNDER BRUGERMODUL - OPRET SÆLGERE OG KUNDER
KOMPLET VARESORTIMENT KOMPLET VARESORTIMENT
SØG PÅ EAN ELLER SCAN STREGKODE SØG PÅ EAN ELLER SCAN STREGKODE
VAREKORT M. BILLEDE OG BESKRIVELSE VAREKORT M. BILLEDE OG BESKRIVELSE
BESTILLING VIA MAIL BESTILLING VIA MAIL
MULIGHED FOR INTEGRATION TIL ERP MULIGHED FOR INTEGRATION TIL ERP
b2b1.png

Der kræves ingen integration for, at komme i gang med løsningen. Alle varer og kunder kan indlæses fra en almindelig Excel-fil.

Løsningen indeholder hele varesortimentet, med varkort der kan vise billede og uddybende information om varen. Vare fremsøges let via varenr. EAN, fritekst eller ved at scanne stregkoden på varen.

b2b2.png
b2b3.png

App'en er forberedt til integration, hvor der let kan etableres et samspil med de mest gængse økonomisystemer, så der kan spares endnu flere arbejdsgange.

Intuitivt CMS

Alle vores branche-apps bygges og håndteres af vores intuitive CMS. Det betyder, at du selv kan opdatere, redigere og opdatere din app med nyt indhold. Så snart du er færdig med, at redigere indholdet skubbes det ud til brugerne.

I CMS’et ligger der også et omfattende interaktionsmodul, hvor du bl.a. kan sende push-beskeder til dine kunder, lave en kundeklub eller oprette specielle tilbud, og på den måde øge både antallet af brugere, samt større kundeloyalitet.

Antallet af brugere, brugsmønstre og aktivitet på app’en bliver opsamlet og tracket via statistikmodulet, så du altid har et overblik over, hvor mange der aktivt bruger din app og ikke mindst, hvordan den bliver brugt.

Du får således 100% kontrol over din app, hvor alt er dynamisk og kan opdateres direkte fra CMS’et.

Alt er opbygget med udgangspunkt i, at skabe et system så simpelt og intuitivt, at manualer og instruktions-videoer bliver overflødige. Når din app er færdigudviklet, gennemgår vi systemet med dig, hvilket tager ca. 20 minutter. Herefter er du klar til, at stå på egne ben.

macbook-air.png